My new HG

     Pana acum o luna rimelul meu preferat a fost Maybelline Volume Express Colossal. L-am folosit aproape 3 ani de zile pentru raportul calitate-pret si peria mare. In ultima vreme insa au inceput sa ma deranjeze anumite aspecte. Peste zi trebuia sa ma sterg de cel putin 2 ori de punctulete negre pe fata pentru ca la prima atingere curgeau cojite dupa gene. Desi nu era waterproof ( nu suport produsele waterproof) mi se parea un chin sa il dau jos seara. In plus dupa 2 luni de utilizare periuta se incarca destul de mult si trebuia sa fiu extra atenta sa imi separ genele; probabil nu e o problema pentru multe aspectul asta insa eu am gene rebele care nu vor sub nici o forma sa stea la locul lor.

   Cum nu am avut timp in perioada asta sa caut un nou rimel am zis sa il folosesc pe cel care zacea de vreo 4 luni in sertar, primit cadou de la matusa mea : L'OREAL  VOLUME MILLION LASHES (EXTRA BLACK)




  
   Cine sa se gandeasca la posibilitatea ca o femeie care nu se machiaza ar putea sa o nimereasca asa de bine cu un produs de make-up.

   In primul rand, sunt innebunita dupa periuta, care imi separa perfect genele si nu mi le incarca nici macar la a-3-a aplicare ( nu obisnuiesc sa aplic 3 straturi dar de data asta am incercat) si acopera foarte bine. Eu am avut mereu probleme cu faptul ca nu puteam niciodata sa ajung cu rimelul perfect la baza genelor si, fiind roscata, aratam ca un noob care nu stie nici sa se dea cu mascara. Nu mai am problema asta acum, periuta e foarte buna pentru a ajunge la baza fara sa iti bagi rimel in ochi ( done it million times -idiot :)) ). Evident nu curge deloc de-a lungul zilei, alungeste genele foarte frumos, se usuca destul de repede si rezista pana seara cand ajung acasa, chiar si pe caldurile astea.

   Cum sunt la munca si nu am aparatul la mine si acum sunt singurele momente din timpul saptamanii in care am lumina buna, am facut o poza cu telefonul. Nu stiu cat de bine se observa, in plus scuzati linia idioata a rujului meu, am uitat ca intre timp am mancat si am baut toata ziua si nu e food proof :)); iar daca mai ma chinui sa fac o poza in care sa nu ies suparata pe viata  +  ruj perfect trasat mi-e ca ma injura seful ca stau sa imi fac poze in loc sa muncesc. :)))
 



This is kinda my everyday look, pt ca am aproape zero timp dimineata sa ma machiez ..ma trezesc la 7 sa ajung la 9 la munca si am doar o jumatate de ora la dispozitie sa fiu gata :(

Etichete: