Sleek True Colour Lipstick - Fuchsia (789)

Anul asta am zis sa fiu mai indrazneata cu ce pun pe buze si am zis da unei culori care imi facea cu ochiul de ceva vreme : fuchsia. Si cum am castigat premiu un ruj sleek a carei nuanta o puteam alege I went for it.
L-am purtat toata vara, a fost my go to ruj.

Este de altfel si primul meu ruj de la Sleek si ma declar complet multumita.
Ambalajul e clasic, negru, oval; materialul, desi e plastic, nu imi da senzatia de ieftin.

Pe fund are eticheta cu denumirea nuantei, eticheta care la randul ei e si ea in culoarea rujului.

Textura este cremoasa, hidratanta, indeajuns cat sa nu usuce buzele dar sa ofere o culoare uniforma, puternica si o rezistenta decenta.
Se aplica usor, intensitatea culorii se poate construi fara a parea incarcat. Mie imi place sa ma dau cu ruj apoi sa folosesc un servetel pentru a estompa excesul, apoi aplic din nou si estompez inca o data. Lucrul asta ajuta si la setarea pigmentului in buze si la o rezistenta mai mare.

Nu e in niciun caz "foodproof" sau "kissproof" insa nu dispare de la primul abuz de genul, nu e nevoie decat de un mic retus in cazul in care ati mancat.

Nu se strange, nu curge, nu dispare singur ca magarul in ceata.
As spune ca rezista in jur de 2 ore pe buze.

Culoarea este dementiala, sunt extrem de incantata ca mi se potriveste.Nu dati cu rosii sunt inca un noob la facut poze si incerc diferite fete :))Fara legatura cu sleek, m-am decis ca vreau sprancene un pic mai groase asa ca o sa vedeti o mini padure o perioada, pana cresc indeajuns sa le pot da alta forma.
 

:D

Va pup si va urez o zi buna. >:D<

Etichete: