Review Sampon pentru par rebel - Lush





Am amanat atat de mult reviewul la produsul asta incat l-am si terminat :))

L-am primit impreuna cu un balsam solid de la Lush caruia i-am facut review deja. Desi balsamul a fost genial cu samponul nu m-am inteles foarte bine. Cu toate acestea l-as cumpara chiar maine daca as face spuma!! Da, cine vrea par incalcit, plin de noduri pe care trebuie sa il freci pana iti obosesc mainile? Contrar unor pareri, ingredientele care formeaza spuma nu sunt "sulfatii", este doar o gaselnita de marketing, ca si nocivitatea parabenilor. Am scris despre asta in postarea despre ingrijirea parului. Deci spuma e buna, avem nevoie de ea in sampoane ajuta sa nu ne smulgem firele de par si asa destul de fragile.
Ingrediente:

Bere neagra
Amoniu - Lauret sulfat de amoniu
Sare de mare fina
Lauril betaina
Propilen glicol
Benzil - alcool benzilic
Lamai - Suc proaspat din lamai organice
Coniac - Ulei de coniac
Lamaita - Ulei Drojdie
Otet balsamic
Citral Geraniol Parfum
Metilparaben Propilparaben

Acum mna, nu sunt experta in analiza chimica si in interactiunile pe care le au ingedientele unele cu altele dar ce contine samponul asta m-a lasat masca. 
Lasand asta la o parte, eu personal l-am folosit impreuna cu alte sampoane pentru ca altfel nu aveam cum sa ma spal fara sa nu ajung cu podoaba capilara drastic injumatatita. Nu il recomand persoanelor cu firul gros ca mine, e un chin descurcarea. Asa, folosit cu alte sampoane emoliente l-am putut consuma tot iar efectele lui s-au pastrat in mare parte...cred. Spun cred pentru ca nu am par "rebel" sau carliontat ca sa imi dau seama daca functioneaza. Insa mirosul lui divin persista si a2a zi acoperind orice parfum emanat de ce foloseam impreuna cu el.
Un alt efect pe care l-am observat este ca aveam oaresce volum in plus si un pic de stralucire pe care nu o obtineam cu alte sampoane.
Daca lasa parul hidratat nu stiu sa va spun (tot din cauza ca il foloseam in combinatie) insa ma indoiesc - contine otet balsamic, bere, coniac si lamaie :))

L-am folosit cu intreruperi aproape 6 luni.
Costa 33 ron- 100ml.
Are o consistenta semilichida, cam ca sucul de portocale cu pulpa:)).
Poti spune ca e oarecum spornic daca il folositi ca mine, impreuna cu altceva.
Mai multe nu am ce sa va spun sincer este un produs redundant pentru mine.

Data viitoare ne intalnim cu o postare despre eyelinere gel, o comparatie intre produsele pe care le detin momentan, de la MAC, Essence, Catrice si Bobbi Brown.

Sa aveti o seara placuta.

Etichete: , ,