16 august 2011

Bad makeup day+ Review Olay lapte demachiant

   Azi am o zi tare proasta in ceea ce priveste machiajul. M-am convins pe aceasta cale ca fondul de ten mineral is a no no for me. Am citit ca pentru tenul gras nu e recomandat, dar nu ma asteptam sa fie asa de mare dezastrul. Nu se intinde bine, si dupa nici o ora mi s-a format pe toata fata o pasta lucitoare, sebum la greu si  degradeuri, totul combinat cu faptul ca imi face fata lipicioasa :)) superb.. Si cum sunt la munca si nu am nici o posibilitate sa ma demachiez, sunt obligata sa stau pana diseara cu minunatia asta.

    Pentru cine e interesata de un fond de ten mineral de la Puretouch, lasati-mi un comentariu ( cu conditia sa fiti din Bucuresti) si este al vostru. E culoarea Milky Vanilla, v-am pus linkul mai sus. L-am folosit de aproximativ 3 ori, de fiecare data cu pensula, deci no yucky stuff :)). Nu pot sa imi dau prea mult cu parerea despre el dat fiind faptul ca pielea mea il uraste.

   In alta ordine de idei, sunt asa happy ca in sfarsit am scapat de un produs. O sa il trec in lista mea de never gonna buy again. Este vorba de Laptele demachiant de la Olay :


 
      Lasand la o parte faptul ca e "age defying" ( clar!!!) si ca nu e potrivit tenului meu ( l-am primit),mi se pare  complet inutil. Tot ce face e sa imprastie machiajul de colo colo. Prima oara m-am si speriat, aratam ca un raton sau ca unul din soldatii din transee, plina toata de negru pe fata.

    In plus nu se impregneaza in dischete, asa ca tot ce faceam era  sa imi bag produs in ochi si sa imi blestem zilele pentru ca  ma ustura de nu mai puteam. Credeti-ma am folosit extrem de putin si nimic, singura solutie a fost sa pun produs si sa sterg excesul pe mana, folosindu-l ca si crema. Asa nu imi mai imprastia produsul prea mult , in schimb foloseam vreo 4-5 dischete fata verso pentru curatare, pentru ca apoi sa ma spal oricum pe fata pentru ca ramaneau reziduuri.

   Nu consider minus faptul ca era gras decat pentru cei cu tenul meu , pentru ca pentru cei cu ten uscat probabil ar fi bun. Oricum, dupa incercari esuate de a ma demachia cu el am renuntat sa il folosesc pentru asta si m-am rezumat in a-l folosi doar seara, pe post de crema, cand imi permiteam ceva mai gras.

   Si cam atat, ma intorc la a evita oglinzile pana diseara, poate am noroc si dispare de la sine, cum se intampla de obicei cu fondul de ten pe fata mea :))
 

20 de comentarii:

  1. nu-s din bucuresti :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu-mi place laptele demachiant de la Olay :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau, dar momentan nu am timp deloc sa pun pachete la posta la mine unde stau o mie de ani la coada. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. mama mama cand te vad ce negativista esti imi vine sa te bat!

    RăspundețiȘtergere
  5. aaaa, nu-s negativista :)) chiar deloc, imi place sa fac misto pe seama mea :)) dar sincer, daca ai vedea cum arat acum si tu ai plange :))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu daca sa mai dau o sansa produselor olay, dupa demachiant nu mai vroiam sa iau nimic de la ei, dar am vazut pe blogul Corinei ca ar fi bune cremele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum sa eviti mai oglinda :-w esti o frumaoasa. treci si hlizeste-te in ea :*

    RăspundețiȘtergere
  8. sarumana >:D< :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu n-am incercat niciodata un fdt mineral.. Mi-e oarecum teama si stiu ca au si preturi destul de ridicate.. Dar eu stiam ca e bun pentru tenul gras, chiar aveam in gand sa imi achizitionez si eu odata unul, macar de curiozitate.. Imi pare rau de ziua de azi, stiu cum e sa ai bad makeup/face day :(

    RăspundețiȘtergere
  10. cei de la puretouch? e 49 ron fondul de ten la ei... mi se pare acceptabil...bine, eu am dat 160 ron pe cel de la makeup forever asa ca 49 e chiar ieftin :))

    nu e foarte bun, sebumul se amesteca cu fondul si se face ca o pasta pe fata, e ca efectul cakey cand pui prea multa pudra pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu de la puretouch cautasem eu, nu mai tin minte, acum cateva luni oricum.. Da, la asta cu sebumul nu m-am gandit, dar suna logic.. :-S Raman fidela fdt lichide :))

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu am incercat machiajul mineral in tinerete.. lasand la o parte ca aveam "frecatei" dupa cateva ore, m-am ales si cu niste cosuri mari si dureroase.. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. frecatei?:))) funny

    RăspundețiȘtergere
  14. Intotdeauna mi-am dorit sa incerc fond de ten mineral, dar mereu am reusit sa arunc banii pe alte chestii. Acum incep sa am indoieli:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca nu ai tenul gras sau mixt s-ar putea sa nu fie asa de mare tragedia ca la mine :D fondul de ten pe care il am eu nu e o porcarie, chiar acopera ceva.

    RăspundețiȘtergere
  16. E mixt tenul meu,de cele mai multe ori. O sa incerc sa imi comand niste sample-uri sa vad cum se comporta.Chiar ma roade tare de tot sa incerc si eu fdt mineral

    RăspundețiȘtergere
  17. E mixt tenul meu,de cele mai multe ori. O sa incerc sa imi comand niste sample-uri sa vad cum se comporta.Chiar ma roade tare de tot sa incerc si eu fdt mineral

    RăspundețiȘtergere