6 august 2011

My opinion

 Hellow... Azi m-am gandit sa fac un review, desi nu-mi place sa il numesc asa, ma dau si eu cu parerea despre un produs folosit, asa in postura mea de noob .

  Acum cateva luni am primit (la cerere :)) ) cadou doua produse de la Make-up for Ever : Aqua Liner in culoarea Iridescent Emerald Green si un Blush Cream in culoarea Peach :



  Despre blush nu am prea multe de spus pentru ca nu l-am folosit prea mult, a venit vara si am cam renuntat la multe produse care stau prin sertar asteptand sa fie folosite.

 In schimb tusul de la ei l-am folosit excesiv, pentru ca e waterproof si a mers de minune pe caldurile astea. Si cand zic waterproof, I mean Really waterproof!!!! Nu se misca deloc de pe pleoape, cu primer, fara primer, cu fard, fara fard, deci poate fi folosit si direct pe piele.

   In schimb se sterge destul de usor cu demachiant ( nu mai tin minte daca am folosit demachiant waterproof, pentru ca nu am avut pana de curand asa ceva fiindca nu suport produsele waterproof) .

   Pensula este excelenta si mie mi se pare asa de usor de aplicat, mai ales pentru cineva ca mine care sucks la codite. In 5 minute am terminat cu ambii ochi si sunt gata.

   Culoarea in schimb nu ma da pe spate.

     Singura problema pe care am avut-o este faptul ca poate fi lipicios, am avut neplacerea sa mi se lipeasca de fiecare data cand clipeam.. Nu imi imaginez de ce, pentru ca in general sunt aiurita si nu retin mici detalii :)). Se poate sa fi fost de la prea mult produs.

    Nu este ca un tus normal, se formeaza ca o pelicula pe pleoapa, eu din curiozitate am dat cu unghia si am observat ca se cojeste si cate jumate din codita daca de exemplu e prea mult produs si e linia groasa.

    Eu per total sunt multumita, mi se pare o altenativa rapida la clasicul look cu codita, nu curge sub nici o forma, se aplica super usor si se curata la fel.

   Pretul nu-l cunosc exact, dar avand in vedere preturile practicate de cei de la Make-up forever va puteti imagina. In Sephora SUA e 23$. Nu stiu daca as da atata pe el si culoarea asta nu as mai cumpara-o.

   Asta e o poza cu eyelinerul pe pleoape :

    Nu, fata mea nu are nimic, am doar pistrui  si de aia am "pete" peste tot.

   Va pup >:D<

12 comentarii:

  1. pai cred ca nu ar trebui sa se curete f usor avand in vedere ca e waterproof, sau poate ai tu un demachiant special pentru astea rezistente la apa.. si eu imi doresc cateva produse de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am produse waterproof, asa ca nu stiu cum sunt astea de obicei, dar asta se curata usor pentru ca nu intra in piele, ci se formeaza ca o pelicula. As vrea sa pot explica mai bine, dar nah.. daca iti cumperi ai sa vezi la ce ma refer :D

    RăspundețiȘtergere
  3. inlovewithmanicureandmakeup6 august 2011 la 23:21

    Ador eyelinerul! :X

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am linerul in culoarea roz,l-am luat ca mi-a placut culoarea superba. te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu amn unul tot waterproof de la astor si am frecat si cu buretele de vase de sarma si abia s-a luat..:)) si s-a luat bucatele, nu s-a intins.. Sent from my BlackBerry® wireless device.

    RăspundețiȘtergere
  6. nasol:))) nush, eu pun demachiant pe o discheta, il tin un pic pe pleoapa si apoi frec circular si se ia.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt curioasa ce demachiant ai ca apre sa functioneze super :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am Galenic... si de curand cel bifazic de la Farmec. Dar nu e de la demachiant ci de la eyeliner :D

    RăspundețiȘtergere
  9. eu sunt curioasa de blush, poate-i faci un review :) pups

    RăspundețiȘtergere
  10. AlexandraRotaru8 august 2011 la 11:03

    pentru tine orice :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere