10 ianuarie 2016

Review NYX Control Freak Eye Brow Gel-Clear

     Bună după masa lovelies,

     Azi este o zi de duminică frumoasă, ce-i drept un pic mohorâtă afară, însă nimic nu îmi poate strica ziua de relaxare în care nu trebuie să fac nimic decât să îmi beau cafeaua , să mă uit la seriale și să lenevesc în pat. Cum nu îmi vine să mă despart de brad încă, am tras perdelele și am băgat luminițele în priză. În ianuarie am mereu o mini depresie post sărbători, însă nimic ce nu poate fi reparat cu o sesiune de cumpărături în perioada reducerilor :)). 
 
    Unul din lucrurile pe care le fac în fiecare dimineață când mă pregătesc să plec la muncă este să îmi conturez sprâncenele. Fiind roșcată este un pas important, altfel arăt ca o albinoasă. Ultimul pas este mi le setez cu un gel transparent pentru că, deși le tund, sunt tot albulesciene.
 
    Până de curând am folosit gelul de la Makeup Forever de care am fost extrem de mulțumită. Pentru că este destul de scumpicel pentru un produs care nu este extrem de important, după ce s-a terminat am optat pentru o variantă mai ieftină. De Black Friday am cumpărat NYX Control Freak Eye Brow Gel-Clear la 26 RON de pe Makeup Shop.




     Mereu am vrut să încerc produse NYX și mi-am cumpărat câteva . Ambalajul după cum vedeți e simplu, alb  nimic interesant, un pic prea măricel ca dimensiuni, de departe ceva travel friendly. 
 
     Are 9 gr, mi se pare prea mult produs pentru ceva de teoretic expiră în 6 luni. 





     Pensula este la rândul ei cam mare, aproape că depășește mărimea unei pensule de rimel, făcând aplicarea produsului un pic dificilă dacă ai sprâncenele mai rare sau mai subțiri.
 
    Ce îmi place este că pensula ia destul de puțin produs așa că sigur nu îți încarcă firul de păr. În plus, după ce se usucă, nu îți lasă senzația de crustă pe care majoritatea gelurilor puternice o lasă. Pe mine personal nu mă deranjează , însă dacă e ceva ce știți că nu suportați, cu siguranță o să vă placă NYX. 
 
    Mirosul nu este deranjant deloc, este o combinație de plastic și alcool, se simte doar dacă adulmeci în mod special :)).
 
    Întrebarea importantă este, îmi setează sprâncenele? Răspunsul este undeva la mijloc. Da, mi le setează unde nu am probleme foarte mari, adică în partea dinspre interior, însă la coadă nu reușește să mă ajute deloc, mai ales acum când nu m-am pensat de mult timp.
 
     L-aș mai cumpăra? Probabil că nu, nu mi s-a părut ceva extraordinar, își face treaba dacă nu ai sprâncene dificile, e un pic prea mare și ambalajul e plictisitor.

    Voi ce folosiți pentru a vă îmblânzi firele rebele? Aș aprecia sugestii, sunt în căutare de ceva mai bun .
 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu