2 februarie 2016

Best of, ediția Ianuarie

    Ai zice că Februarie este cea mai scurtă lună din fiecare an, însă pentru mine Ianuarie ocupă loc fruntaș. De fiecare dată mă întreb când a trecut așa de repede și sunt super nostalgică pentru că la sfârșitul ei dispare și brăduțul.  Un lucru pozitiv este că anul ăsta Ianuarie a fost plină de cumpărături și multe produse de încercat și azi vreau să va arăt câteva din ele, cele mai folosite și apreciate. Nu am ales foarte multe pentru că încă nu au ajuns la rang măreț toate, ce vă prezint în continuare sunt ce am folosit aproape zilnic.





    Loțiunea micelară de la Garnier nu are nevoie de nicio prezentare, ați văzut-o peste tot prin blogosferă și știți cât de iubită e. Are un raport calitate/preț/cantitate foarte bun și, deși nu este poate la fel de bună ca Bioderma, o prefer tocmai pentru acest motiv.. nu o folosesc niciodată singură, ci pentru a șterge resturile lăsate de demachiantul pe bază de ulei.
 
    Multă vreme am căutat o cremă pentru picioare care să hidrateze și, după multe eșecuri am dat peste cea de la Balea. Am pielea picioarelor foarte uscată și împreună cu o pilă pentru călcâie, a fost salvarea mea de zi cu zi. Unde mai pui că prețul este undeva pe la 6 -7 lei.
 
     Mario Bădescu Cellufirm Drops este primul produs de la acest brand pe care l-am încercat și sunt ABSOLUT încântată de textură și de cum se simte tenul după ce îl folosesc. Este un tratament, nu o cremă propriu zisă însă eu am rămas fără cremă de vreo săptămâna și l-am aplicat în loc de. Partea cea mai bună este că nu încărcă tenul și e ok ca baz
ă pentru fond de ten.
 
     Și de aici urmează numai produse de make-up.
 
    Visez la blushul Coralista de la Benefit de 4-5 ani de zile însă niciodată nu m-am îndurat să dau banii pe el. Anul ăsta l-am primit cadou de Crăciun și sunt complet îndrăgostită de el. Culoarea este divină, perfectă pentru a fi folosită zi de zi pentru că irizațiile aurii care țin loc de iluminator sunt suficient de vizibile cât să dea strălucire tenului însă nu in your face .
 
    Paleta de la The Balm, The Manizer Sisters este o paletă multiuse pe care o puteți băga în poșetă sau să o luați cu voi în vacanță și poate înlocui cu succes multe produse. De exemplu poate fi folosit
ă ca fard, iluminator, blush sau contur în pliul pleoapei. Pastilele sunt extrem de pigmentate , am folosit-o de nenumărate ori când mi-a fost prea lene să mă gândesc la alte combinații; în plus oferă un look tineresc și luminos care rezistă toată ziua.
 
    Tot de Crăciun am primit și paleta de la Make Up Forever, Eye Studio , sunt primele farduri pe care le-am încercat de la acest brand. Textura lor este cremoasă, pigmentul este intens chiar și în cazul culorilor deschise și se blenduiesc foarte ușor. Culoarea mea preferată este 302 Peacock, un verde metalic cu subtonuri maro și mov pe care l-aș folosi non stop dacă aș putea.

    Două din pensulele de care am fost obsedată în ianuarie  a fost setting brush de la Real Techniques și Nr 12 de la Anastasia Beverly Hills.  Pensula de la RT este genială pentru aplicarea pudrei libere, am renunțat la imensitățile obișnuite pentru micuța asta. Nu am avut niciodată o pensula dedicată pentru sprâncene și dacă e cineva care se pricepe la așa ceva este "regina spr
âncenelor", Anastasia :))) Este complet diferită de cele de eyeliner pe care le aveam eu, este fermă și precisă și aș cumpără-o în triplu exemplar :)) .
 
    Pe lista mea își mai face loc încă un produs de la The Balm, este vorba de primerul pentru pleoape, Put a lid on a it.  Mă înclin în față celor care vin cu ideile de nume pentru produse, sunt geniale. Am luat produsul pentru că am vrut să încerc altceva decât veșnicul TFSI, care în ultima vreme nu mă mai mulțumea. Este undeva pe la 60 de ron și face față cu brio pleoapelor mele uleioase, fardurile și tușurile rezistă până mă demachiez.
 
    Ultimul produs despre care vorbim azi este rimelul de la Benefit, They're real. Am auzit multe păreri pro și contra produsului ăsta însă chiar după primele folosiri m-am declarat de partea pro a baricadei. Formula este rezistentă, titan, nu curge, nu se întinde, îmi alungește genele extrem de mult, pensula separă foarte bine și deja mi-am cumpărat la reducerile din Sephora un al doilea tub de rezervă.
 
    Ca să nu mai lungesc postarea vă las în continuare cu niște poze suplimentare cu produsele și, ca de obicei, dacă aveți întrebări sau solicitări despre orice nu ezitați să îmi spuneți în comentarii: 
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu