27 ianuarie 2016

DM HAUL

    Ca o floricică într-o zi de marți, care tocmai bine, nu a mai fost geroasă, m-am înființat și eu într-un DM. În general, deși sunt destule DM-uri în București nu am niciunul în drumul meu și rar poposesc într-unul. Drept urmare azi am stat pe îndelete și mi-am ales câteva produse pe care am vrut să le încerc, majoritatea noi pentru mine, fără research în prealabil.
    Am pus și prețurile produselor în poză pentru referințe, mie îmi place să știu și aspectul ăsta atunci când citesc o postare, însă dacă nu vi se pare ok, lăsați un comentariu ceva.



     Le-am împărțit pe categorii ca să vă spun câte puțin despre ele:



    Avem aici în prima poză produsele tipice de igienă personală, asortate în alb negru și verde :)) Am impresia că am citit despre pasta de dinți la cineva pe blog, despre faptul că e bună și nu are fluor. Cică e de bine . Mă voi documenta. Destul de piperată ca și preț pentru o pastă de dinți, nu știu dacă mă lasă buzunarul și pe viitor. Am luat varianta MINT pentru că îmi place senzația de mentă puternică la produsele dentare. În plus e recomandată de asociația dentiștilor din UK și best buy a nu  știu cărei reviste, deci trebuie să fie ceva de capul ei zic eu nu ?=)) Dar destul despre pasta de dinți..



    În continuare avem produsele mele preferate din tot ce am cumpărat. Și zic preferate în sensul că, pe acestea sunt cel mai nerăbdătoare să le încerc. De când am încercat un gel de duș de la I love.. am zis că trebuie să mai iau ceva din gama lor și am pus repede mâna pe un scrub.. la fix, pentru că cel pe care îl am acum o să facă parte dintr-un empties în curând. Nivea, ce să spun, e un clasic, mă bucură că au scos ceva cu pompiță, face aplicarea muuuult mai ușoară. Gelul de curățare de la Palmer's intră și el în categoria produselor pe care, dacă nu o să fie ceva fără de care nu o să pot să mai trăiesc, probabil că nu le voi mai cumpăra din cauza prețului piperat.



    Șampon uscat, mască de păr și șampon. Nu am încercat nimic de la Alverde până acum. Trebuie să vă spun că nu am mai cumpărat o mască de păr de aproape 2-3 ani. Nu am chef și timp să fac asta în plus și sunt convinsă că nu aduc nici un beneficiu real părului, dar ce să îi faci, în adâncul inimii mele sunt o fată naivă și simțeam nevoia să dau banii degeaba :)). Șamponul l-am luat pentru că mi-a atras atenția eticheta pe care scrie "fără silicon" și lista scurtă de ingrediente. Am nevoie de ceva care să nu îmi încarce părul și așa destul de gras. Iar șamponul uscat l-am luat pentru că unu la mâna era 9 lei și doi la mână pentru că, deși eu îmi aduc aminte că nu m-a dat pe spate când l-am încercat prima oară, Larisa m-a convins fără să vrea să îl mai iau o dată ca să văd ce și cum.


    Scurt și la obiect pe final.. perie, niște măști hidratante de față și vreo două balsamuri de buze pentru că iarnă și pentru că mi-am luat niște rujuri de care sunt îndrăgostită și de care nu mă pot bucura din cauza crăpăturilor și pielițelor...știu, eww..mă scuzați :))
 
    Acestea au fost justificările mele pentru tura asta de cumpărături, sper să nu am parte de dezamăgiri foarte mari și ne reauzim în curând cu impresii și reviewuri. Lăsați-mi un comentariu dacă vreți ceva în mod special să încerc prima oară.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu